Online Diary ✿::cikmawar only !::✿

mystalker

Selasa, 10 Jun 2014

2014

Assalamualaikum hey hui... pejam celik. 2014 ni kembali lah ak ke dunia blog ni.. aik ap mimpi ak nak on balik blog ni. emm entahlah mungkin sebab sekadar nak meluahkan rasa kot... kot lah. macam syok je kan ak on balik blog ni. haha mesti korang dah malas nak singgah blog ak ni kan. yelah tkde yang menarik pun. tapi tahun 2014 ak ni agak bercelaru sikit hai maklum budak nak sambung study kan.. so cakap pasal study ak dapat poli pd. cheh ke PODISEN lagi ke kita.. hemm takpelah rezeki ak kan. so ak dapat diploma kejuruteraan elektronik komunikasi.. hebat sangat ke elektronik ak ni. spm ritu A- je pun. tapi alhamdulillah lah 3A 3A 2C+ haa.. detail2 tak payah lah kan.. so hopefully ak akan tamatkan pengajian ak dengan diploma 3tahun lagi chehh! sap soi bobye!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sabtu, 9 November 2013

Novel

Assalamualaikum hay readers.. ermm nk share something... sekali sekala kita kenalah tukar sikit bahan yang dibaca oleh kita.. okay sebenarnya just nk "rekomenkan" satu novel ni eh eh bukan satu novel je banyak... banyak sangat.. okay saya listkan okay .. * kenyit mata sikit ^^ 1.http://lejenpress.com/dua-bab-awal-dari-novel-infeksi/ 2.http://lejenpress.com/dua-cerpen-dari-antologi-lelaki-dan-sebelah-pisau/ 3.http://lejenpress.com/dua-bab-awal-novel-babi-bercinta-di-balik-api/ 4.http://lejenpress.com/dua-bab-awal-novel-seyogia/ 5.http://lejenpress.com/dua-bab-awal-rokok-nan-sebatang/ 6.http://kontrolhisteria.blogspot.com/ #hastag ini semuanya saya dapat dari LEJEN PRESS .. so korang boleh lah singgah blog Lejen Press ni ye ^^
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen