Online Diary ✿::cikmawar only !::✿: Januari 2012

mystalker

Ahad, 29 Januari 2012

aku kejam ke?

Assalamualaikum
aku ni kejam ke? aku rasa tak. aku rasa aku buat keputusan yang betul.. tak perlu lah nak salahkan aku wahai bekas kekasih.. kau cakap kau sayang aku.. sayang?? apak kau ekk.. kalau sayang kenapa kau buat relationship dengan perempuan lain.. kau bagi alasan.. takut aku game kau.. sapa yang game sapa tah.. aku on kau punya FB.. perhhh murah betul kau ekk ramai gila kau layan.. "BBY! UCUK" wtf lah kau.. aku bukannya nak tunujk ego aku ke apa.. nasib aku da memperjelaskan situasi aku dengan kau.. yela lau aku dengan kau couple beriya pun kalau bukan jodoh tak boleh jugak kan.. so aku putus kan relay ni.. dengan alasan aku terikat dengan janji seseorang.. iaitu janji si SUPER W.. dia janji tunggu aku.. n aku 99.9% percayakan SUPER W sebab dia dari keluarga yang baik.. bukan bermakna aku nak menghina kau wahai bekas kekasih.. umur aku da meningkat so aku kena start cari yang betul-2 boleh jaga aku..yang boleh memberi cahaya kehidupan.. bukan sebab SUPER W tu pelajar dekat UM.. kalau aku pertemukan kau dengan family aku pun tentu-2 family aku pilih SUPER W.. bukan sebab kau budak sekolah menengah oke.. jadi harap sangat kau paham.. heeee =).. AZAM.. apa pun terjadi kau masih di hatiku sebab itu janji aku kat kau.. n sekarang kau pun da ada pengganti.. cepat nye.. biasalah kau kan kasanova!!!



p/s: peace no war yaww!!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Jumaat, 20 Januari 2012

orientasi di SMVPD

assalamualaikunm.. wahh da dua minggu aku ta update pape kan kat blog ni.. so harini aku share pengalaman aku selama dua minggu di SMV Port Dickson. 1st day daftar aku da gerun da. yela aku ta membe yang kenal pun dekat sane. tapi aku buat-2 berani kan diri. then. daftar nama tuk hostel.. sampai-2 je ada akak senior ni baik gile die tolong aku angkat barang... =) .. keesokan harinya.. tentulah berdebar kan. yela hari orientasi. mula-2 memang penat lah kan.. tapi masuk hari kedua ketiga orientasi semuanya sungguh menyeronokkan.. abang-2 senior ni ada ajar tarian wondergirl lah.. chicken dance lah.. pehh memang best wokk..then.. aku diberi tugas untuk malam kebudayaan.. nak tahu aku jadi apa ..? aku lakon watak gagap woii..dah lah gagap ... kena pulak kapel dengan dak sengau..pehh memang kelakar lah kan.. ade membe aku jadi bapok lagi... serius lawak.! hehe.. =) .. abis je minggu orientasi start la minggu persekolahan buat 1st week..1st day masuk kelas da balajar. pecah ler pale otak aku ni hari-2 kena ngadap PRINSIP ELEKTRIK ELEKTRONIK & APLIKASI ELEKTRIK ELEKTRONIK.. tapi tak pe.. aku akan belajar bersunggug sungguh..then macam bese la sebelum nak balik semalam ada pulak mamat senior ni main kirim-2 salam plak.. aku tanya nama tak nak bagitahu.. cehhh!! pastu mintak no.. aku ta bagi kata aku poyo... sengal ko mamat senior.. aku tak bagi sebab aku tak kenal ko.. da kenal nanti aku bagi k!! heeeee=)


p/s:  apa aku merepek ni...
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen