Online Diary ✿::cikmawar only !::✿: aku kejam ke?

mystalker

Ahad, 29 Januari 2012

aku kejam ke?

Assalamualaikum
aku ni kejam ke? aku rasa tak. aku rasa aku buat keputusan yang betul.. tak perlu lah nak salahkan aku wahai bekas kekasih.. kau cakap kau sayang aku.. sayang?? apak kau ekk.. kalau sayang kenapa kau buat relationship dengan perempuan lain.. kau bagi alasan.. takut aku game kau.. sapa yang game sapa tah.. aku on kau punya FB.. perhhh murah betul kau ekk ramai gila kau layan.. "BBY! UCUK" wtf lah kau.. aku bukannya nak tunujk ego aku ke apa.. nasib aku da memperjelaskan situasi aku dengan kau.. yela lau aku dengan kau couple beriya pun kalau bukan jodoh tak boleh jugak kan.. so aku putus kan relay ni.. dengan alasan aku terikat dengan janji seseorang.. iaitu janji si SUPER W.. dia janji tunggu aku.. n aku 99.9% percayakan SUPER W sebab dia dari keluarga yang baik.. bukan bermakna aku nak menghina kau wahai bekas kekasih.. umur aku da meningkat so aku kena start cari yang betul-2 boleh jaga aku..yang boleh memberi cahaya kehidupan.. bukan sebab SUPER W tu pelajar dekat UM.. kalau aku pertemukan kau dengan family aku pun tentu-2 family aku pilih SUPER W.. bukan sebab kau budak sekolah menengah oke.. jadi harap sangat kau paham.. heeee =).. AZAM.. apa pun terjadi kau masih di hatiku sebab itu janji aku kat kau.. n sekarang kau pun da ada pengganti.. cepat nye.. biasalah kau kan kasanova!!!



p/s: peace no war yaww!!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tiada ulasan:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen