Online Diary ✿::cikmawar only !::✿: orientasi di SMVPD

mystalker

Jumaat, 20 Januari 2012

orientasi di SMVPD

assalamualaikunm.. wahh da dua minggu aku ta update pape kan kat blog ni.. so harini aku share pengalaman aku selama dua minggu di SMV Port Dickson. 1st day daftar aku da gerun da. yela aku ta membe yang kenal pun dekat sane. tapi aku buat-2 berani kan diri. then. daftar nama tuk hostel.. sampai-2 je ada akak senior ni baik gile die tolong aku angkat barang... =) .. keesokan harinya.. tentulah berdebar kan. yela hari orientasi. mula-2 memang penat lah kan.. tapi masuk hari kedua ketiga orientasi semuanya sungguh menyeronokkan.. abang-2 senior ni ada ajar tarian wondergirl lah.. chicken dance lah.. pehh memang best wokk..then.. aku diberi tugas untuk malam kebudayaan.. nak tahu aku jadi apa ..? aku lakon watak gagap woii..dah lah gagap ... kena pulak kapel dengan dak sengau..pehh memang kelakar lah kan.. ade membe aku jadi bapok lagi... serius lawak.! hehe.. =) .. abis je minggu orientasi start la minggu persekolahan buat 1st week..1st day masuk kelas da balajar. pecah ler pale otak aku ni hari-2 kena ngadap PRINSIP ELEKTRIK ELEKTRONIK & APLIKASI ELEKTRIK ELEKTRONIK.. tapi tak pe.. aku akan belajar bersunggug sungguh..then macam bese la sebelum nak balik semalam ada pulak mamat senior ni main kirim-2 salam plak.. aku tanya nama tak nak bagitahu.. cehhh!! pastu mintak no.. aku ta bagi kata aku poyo... sengal ko mamat senior.. aku tak bagi sebab aku tak kenal ko.. da kenal nanti aku bagi k!! heeeee=)


p/s:  apa aku merepek ni...
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tiada ulasan:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen