Online Diary ✿::cikmawar only !::✿: Februari 2012

mystalker

Selasa, 28 Februari 2012

back to the past..

DULU.....
Jiwa ku malap hati ku kosong..tiada apa yang dapat menerangi dan mengisi hati ku. Jiwa yang malap merindukan belaian kasih seorang kekasih.Hati yang kosong menginginkan hati yang berwarna warni.ingin ku pilih mewarnai hati jiwa ku dengan warna yang ceria walaupun sedikit.

SEKARANG.....
Bukan aku pinta hadirnya cinta dalam hati.Bukan aku pinta untuk menagih seperti penagih dadah menghauskan hayalan..Bukan aku ingin menjaja hati yang kosong ini untuk dipenuhi dengan perasaan kasih. aku ini memang manusia biasa yang punyai perasaan.. Berkali-kali aku membalingkan perasaan ini.tetapi ia kembali semula kepada ku. Aku kalah melawan perasaan..iyaranku tenggelam dilautan luas yang penuh bunga-bunga..Aku tak tahu mengapa hati ku hanya memilih engkau..sedangkan ramai lagi lelaki diluar sana yang mengharapkan kasih aku ..(Mister.L)

p/s: saja gedik buat ayat kasi jiwang karat..meluat kan?? muntah sekarang!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Isnin, 27 Februari 2012

peace, senyum je

assalamualaikum.
huh. pagi-II lagi si LEYLEH tu da call aku..macam biasalah tanya aku ngah buat apa.tak kenapa dia call aku pepagi ni tah..nak kata aku ni awek dia.tak pun.mybe memang betul kot dia ada simpan perasaan dia dekat aku.hahah perasan je lebih aku ni kan..herm so aku angkat je lah kan.then dalam pukul 11tengah hari tadi dia call aku lagi..dengan suara manja dia tu.wahh jantan ni nak tackle aku ke apa? oups?! dia tanya aku dengan nada yang slow macam dia tu ada wat salah pulak dengan aku..aku pun tengah dup dap dup dap. hish leyleh ni cepat lah sikit cakap apa yang kau nak cakapkan tu. rupa-IInya dia tanya aku.aku bizi ke tak? dia suruh aku tolong dia. dalam hati aku.aku dah agak dah mesti dia nak suruh aku tackle kan perempuan untuk dia.. tapi sebenarnya dia nak suruh aku masakan nasi goreng untuk dia.wahh nak main masak memasak nampak..aku pun On jela walaupun aku sebenarnya tak pandai masak hahah..perempuan apa lah aku ni kan..tadi siap je nasi goreng tu aku tunggu dia ambil dekat rumah aku.. then dia sampai..menjerit nama aku.SYIDA!!! naik segan pulak aku..tapi berbaloi k..heeee.. dia pun ucapkan terima kasih tau SYIDA!!

p/s: heeeeeeee~ tak sedap plss jangan nak merungut.aku tahu aku tak pandai masak. :p
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Ahad, 26 Februari 2012

aku pun tak tahu why??

he is my best friendbut sometimes he is my loverI now middle are confused. he asked me to help him find the heart of a girl who has stolen his heart. but at the same timebehavior, he shows that he likes me. every day he calls me. he message me.he always asked I healthwhether I was healthy or not. he always there when I wastrobleBut I could not fall in love near himbecause he likes someone else. but heis very close to meas if he wanted I flirtingthis afternoon he would like to comehome. but I do not want him to comeI fear my brother's anger. although I knew my brother like I made ​​friends with him but I do not want him to think I love him.I call him LEYLEH .. I do not know whyso nowI only bow to God .. if God will allow me to love him. maybe I will accept it gladly.p/s: aku memang tak pandai cakap omputih pun..so kalau salah ada aku kesah!! jangan ingat korang pandai sangat 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Khamis, 9 Februari 2012

i'm falling in love

assalamualaikum
wahhh i'm falling in love lah.. dengan siapa? jeng-III haha.. agak-II dengan siapa ek.. oke tak perlu lah aku nak cakap siapa lelaki tu sebab aku tak tahu pun nama dia siapa hahah.. yang penting aku da terjatuh hati dengan lelaki tu..macam mane ek boleh terpikat?? oke storynye begini,.ehem-II kelmarin kan sekolah aku ada buat ceramah maulidur rasul..so lelaki tu buat persembahan pembukaan ..dia nyanyi nasyid gitu dengan membe-II dia.1st membe dia yang nyanyi intro lagu tu then membe dia lagi sorang..yang ketiga baru giliran dia.. perhh terdengar je suara dia.. aku dah mula feeling-II dah..aduh mamat ni napa suara kau merdu sangat tergoda lah.. dari dia awal nyanyi sampai habis aku dok pandang je muka dia.. dah lah hensem,,macho lgi tu.. sampai sekarang suara dia still lagi terngiang-II dekat telinga aku.. tapi! haha masih ada tapi oke! tapi tapi tapi aku just jatuh hati dengan suara dia sahaja...haha


p/s: hahaha tak macam bodoh pulak story aku ni.. whtever! aku suka merepek macam ni..cerita pasal aku..bia korang muntah baca cerita aku ni...

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen