Online Diary ✿::cikmawar only !::✿: peace, senyum je

mystalker

Isnin, 27 Februari 2012

peace, senyum je

assalamualaikum.
huh. pagi-II lagi si LEYLEH tu da call aku..macam biasalah tanya aku ngah buat apa.tak kenapa dia call aku pepagi ni tah..nak kata aku ni awek dia.tak pun.mybe memang betul kot dia ada simpan perasaan dia dekat aku.hahah perasan je lebih aku ni kan..herm so aku angkat je lah kan.then dalam pukul 11tengah hari tadi dia call aku lagi..dengan suara manja dia tu.wahh jantan ni nak tackle aku ke apa? oups?! dia tanya aku dengan nada yang slow macam dia tu ada wat salah pulak dengan aku..aku pun tengah dup dap dup dap. hish leyleh ni cepat lah sikit cakap apa yang kau nak cakapkan tu. rupa-IInya dia tanya aku.aku bizi ke tak? dia suruh aku tolong dia. dalam hati aku.aku dah agak dah mesti dia nak suruh aku tackle kan perempuan untuk dia.. tapi sebenarnya dia nak suruh aku masakan nasi goreng untuk dia.wahh nak main masak memasak nampak..aku pun On jela walaupun aku sebenarnya tak pandai masak hahah..perempuan apa lah aku ni kan..tadi siap je nasi goreng tu aku tunggu dia ambil dekat rumah aku.. then dia sampai..menjerit nama aku.SYIDA!!! naik segan pulak aku..tapi berbaloi k..heeee.. dia pun ucapkan terima kasih tau SYIDA!!

p/s: heeeeeeee~ tak sedap plss jangan nak merungut.aku tahu aku tak pandai masak. :p
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tiada ulasan:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen