Online Diary ✿::cikmawar only !::✿: Jun 2012

mystalker

Selasa, 5 Jun 2012

Patah

what! patah..apa yang patah..patah seribu ke.?? haha no no no my kanta sudah patah..gelap masa depan ku.. gelap lah sangat kan.. mesti korang ingat kanta Science tu kan..haha btw my kanta is my CERMIN MATA ohh my english haha..so sad kan..tapi aku baru je balik dari buat kanta yang baru..acececeh terang masa depan ku dah.. so tak perlu ak nak risau lagi...kannnnnnnnnnnn...
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Isnin, 4 Jun 2012

really??

ohh no..OMG!! ohhh my english haha merepek dah ak ni..dah kenapa kan..haha..now i'm in love untuk sekian kali nye,,,hahah aku tak percaya akhirnya jatuh cinta dengan LELAKI..hahah..dah 3tahun aku kenal gitu gitu je dengan kau akhir nya tahun ni bertegur gak kan..haha rapat gitu..ohh tq got..i'm in love...

#tangan dibahu mata keatas..haeeerrrr
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen