Online Diary ✿::cikmawar only !::✿: Julai 2012

mystalker

Sabtu, 28 Julai 2012

♥ SURAT CINTA ♥

ehem ehem..surat cinta?? siapakah yang dapat surat cinta tu ek.. ha jeng jeng jeng.. ak lah yang dapat surat cinta tu.. adui adui..sakit kepala ak ni..tak paham betul la dengan mamat yang bagi ak surat cinta tu.. nak tahu apa mamat tu tulis.. " hai.. saya .......... kelas 4JA ingin mengenali dirimu yang bernama murshida....'' " bila saya terjumpa awak hati saya berdebah debah " iyuuu...geli mak nohh baca surat tu eja nama ak MURSYIDA k... ayoyo..ak yang macam tomboy ni pun ad orang nak ke?? tak paham ta paham...n ni pesanan dari ak buat mamat tu.. " Surat layang yang kau bagi tu akan ak balas dengan layangan kaki ku.."
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Ahad, 22 Julai 2012

letih!

oke..ehem2 testing2..oke ni bukan kelas vokal..setiap kali ak taip kat blog ni mesti pasal lelaki kan..korang kesah ke ?? haha ade yang menyampah kan? ade! ade kan? ngaku cepat! hemm angkat kening sikit ^^ '' . hesh lari dari tittle pulak..erm k memang tentang lelaki puns..oke penat la dengan semua ni..(cehh bajet kecewe je) ehh... no! aku penat la tunggu mamat ni ngaku yang die tu sebenarnye ade feeling kat aku.. ak yakin 100% kalau die mengaku ak akan terima die..tapi macam mana nak terima selagi die tak bukak mulut die tu kan.. tak perlu malu lah bro..ak tak de la mintak kau jadi gentlemen pun..asal die bukak mulut mesti menyanyi je.. layan sangat kau punya hardcore tu..bukannye nak ngaku..oke fine..sampai bile ak boleh tunggu pun ak tak tahu..kalau kau lambat..bye2 jelah...
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sabtu, 14 Julai 2012

budak baik

oke..tade apa sebenarnya yang aku nak taip ..just nak cakap...
*

*

*

*
AKU PENOLONG KETUA PENGAWAS BATCH 12/13
SMVPD

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Jumaat, 13 Julai 2012

falling in love with someone

hatotototo.. tittle entry ni so gedikss kan..wthever lah..yang penting aku ni bukan lah seorang perempuan yang senang jatuh cinta..ada sesetengah perempuan dengan menatap mata lelaki or renung mata seseorang lelaki tu akan mudah falling love..tapi aku bukan jenis camtu..maklum lah AKU BUKAN FEMININ...tapi aku akan mudah tertarik dengan seseorang lelaki tu melalui ...senyuman and lelaki yang fasih main gitar..perhhh... and baru2 ni ada pulak sorang mamat..memang pandai la main gitar..ishh..aku da tak boleh nak menahan dah tengok dia main gitar...sepantas kilat aku terfalling dengan mamat tu pulak..acehhh acanno ni kan...sejak hari tu wajah mamat tu sentiasa terpangpang dekat minda aku..haiii parah lah lau cam gini bunyi ea...and yang membuatkan wajah mamat tu sentiasa di minda aku ni..aku sering terserempak dengan dia...dia senyum aku pun balas dengan senyum..alahai cair siot..grrrrrrrrrrrrr


# ohhh tidak
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen