Online Diary ✿::cikmawar only !::✿: letih!

mystalker

Ahad, 22 Julai 2012

letih!

oke..ehem2 testing2..oke ni bukan kelas vokal..setiap kali ak taip kat blog ni mesti pasal lelaki kan..korang kesah ke ?? haha ade yang menyampah kan? ade! ade kan? ngaku cepat! hemm angkat kening sikit ^^ '' . hesh lari dari tittle pulak..erm k memang tentang lelaki puns..oke penat la dengan semua ni..(cehh bajet kecewe je) ehh... no! aku penat la tunggu mamat ni ngaku yang die tu sebenarnye ade feeling kat aku.. ak yakin 100% kalau die mengaku ak akan terima die..tapi macam mana nak terima selagi die tak bukak mulut die tu kan.. tak perlu malu lah bro..ak tak de la mintak kau jadi gentlemen pun..asal die bukak mulut mesti menyanyi je.. layan sangat kau punya hardcore tu..bukannye nak ngaku..oke fine..sampai bile ak boleh tunggu pun ak tak tahu..kalau kau lambat..bye2 jelah...
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tiada ulasan:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen