Online Diary ✿::cikmawar only !::✿: difficult

mystalker

Isnin, 13 Ogos 2012

difficult

My heart is closed. difficult to open again...huh..macam mana ek.. ada sorang mamat ni nak ak jadi gf die.. tapi ak bukannya tak boleh terima dia..tapi.. hati ak ni tershok dekat orang lain..tapi dalam masa yang sama ak ni tak nak la kecik kan hati dia...ieeeeeyyy susahnya nak buat keputusan..hari ni hari sepatutnya ak bagi jawapan dekat dia..ieyyy susah lah wey..yang si FARLI ni main tarik tali pulak dengan ak..ehhh farli cepat sikit...nanti ak terlepas dari tangan kau tahu lah.. !!!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tiada ulasan:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen