Online Diary ✿::cikmawar only !::✿: terungkai

mystalker

Selasa, 14 Ogos 2012

terungkai

oke..kini semuanya sudah terungkai.. keputusan ak untuk dia hanyalah sekadar kawan.. ak ta boleh nak jadi gf dia kalau hati aku sendiri tak keruan.. kalaulah si A ni muncul dlu sebelum A S ..dah tentu ak akan pilih A .. tapi masalahnya hati ak ni tetap ta beralih untuk mengatakan ak suka dekat A S.. farli pun sebenarnya hanya dibibir saja..ak terpaksa gunakan farli untuk tutup cerita.. sorry A .. hati ak bukan untuk kau..ianya untuk orang lain.. lagi pun sebelum ak datang sane ak da nekad tak nak ad relay dengan senior ..so ak kena tepati janji ak.. ak tak nak menjadi orang munafik.. seriously kau memang baik A .. tapi tu semua ta boleh nak bukak hati ak ni.. hati ak ni tertutup rapat rapat .. hanya seorang je yang berjaya bukak nya iaitu A S .. lagi pun A S cinta pandang pertama.. so memang susah lah nak hilang dari pandangan ak ni..sorry...  :(

p/s : kawan je yang termampu
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tiada ulasan:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen