Online Diary ✿::cikmawar only !::✿: November 2012

mystalker

Selasa, 20 November 2012

Two week

salam 1 Malaysia. okay sekarang gempar gempur pasal SAVE GAZA right?.. so di kesempatan ini aku berdoa agar penduduk GAZA diberkati ALLAH..okay act 2 week mean.. mak aku 2minggu pergi khusus..khusus askar WATANIAH..good luck mak.. =,).. so 2minggu lah aku kena jadi suri rumah sepenuh masa..basuh baju.beli lauk..eh kenapa beli? hee sorry den tak pandai masak makanan tradisional..cuci pinggan..harrrr pokoknya aku lah yang uruskan ..ceh ceh ceh..ni baru suri rumah selama 2minggu..belum suri rumah untuk raja hati aku lagi..macam mana lah agaknya..dah la tak pandai masak..mean bukan tak pandai..tapi minat masak western food..okay aku tahu entry ni bosan..apa apa pun SAVE GAZA kay..pray for them
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Isnin, 19 November 2012

faktor aku berambut pendek

salam 1 Malaysia semua.okay entry ni act untuk bagitahu pada membe membe aku dekat luar sana.eh penat lah nak menjawab soalan dia orang. asal aku buat rambut mesti ada ja yang iri hati dok tanya "asal ekau rambut pendek" ehh hampa semua takda keja lain ka ha! okay motifnya aku berambut pendek ni bukannya aku nak jadi JANTAN..tomboy tu alah dah sifat aku kan..bukannya aku nak jadi PENKID pun.. sekarang ramai artis luar negara termasuklah artis Malaysia buat gaya rambut skrillex tu.. contoh NANA ERA smartkan rambut dia..ha tak PENKID pun dia..hish..sebabnya aku buat tu semua sebab nak tahu lelaki mana yang ikhlas berkawan dengan aku..mean couple lah.. yela dengan penampilan sekarang sure takda sapa yang minat minah macam aku.tapi kalau ada jugak yang suka minah macam aku maknanya dia ikhlas..sebab apa? sebab dia tak kisah aku ni tomboy ke tak pakai tudung ke kan.. so selamat beramal.. #pray for GAZA
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen