Online Diary ✿::cikmawar only !::✿: Two week

mystalker

Selasa, 20 November 2012

Two week

salam 1 Malaysia. okay sekarang gempar gempur pasal SAVE GAZA right?.. so di kesempatan ini aku berdoa agar penduduk GAZA diberkati ALLAH..okay act 2 week mean.. mak aku 2minggu pergi khusus..khusus askar WATANIAH..good luck mak.. =,).. so 2minggu lah aku kena jadi suri rumah sepenuh masa..basuh baju.beli lauk..eh kenapa beli? hee sorry den tak pandai masak makanan tradisional..cuci pinggan..harrrr pokoknya aku lah yang uruskan ..ceh ceh ceh..ni baru suri rumah selama 2minggu..belum suri rumah untuk raja hati aku lagi..macam mana lah agaknya..dah la tak pandai masak..mean bukan tak pandai..tapi minat masak western food..okay aku tahu entry ni bosan..apa apa pun SAVE GAZA kay..pray for them
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 ulasan:

saifudin berkata...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Berikan yang terbaik pada dunia, dan yang terbaik akan kamu dapatkan.

saifudin berkata...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Berikan yang terbaik pada dunia, dan yang terbaik akan kamu dapatkan.

Oyee Owl berkata...

okayyy thankk

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen