Online Diary ✿::cikmawar only !::✿: 2013

mystalker

Sabtu, 9 November 2013

Novel

Assalamualaikum hay readers.. ermm nk share something... sekali sekala kita kenalah tukar sikit bahan yang dibaca oleh kita.. okay sebenarnya just nk "rekomenkan" satu novel ni eh eh bukan satu novel je banyak... banyak sangat.. okay saya listkan okay .. * kenyit mata sikit ^^ 1.http://lejenpress.com/dua-bab-awal-dari-novel-infeksi/ 2.http://lejenpress.com/dua-cerpen-dari-antologi-lelaki-dan-sebelah-pisau/ 3.http://lejenpress.com/dua-bab-awal-novel-babi-bercinta-di-balik-api/ 4.http://lejenpress.com/dua-bab-awal-novel-seyogia/ 5.http://lejenpress.com/dua-bab-awal-rokok-nan-sebatang/ 6.http://kontrolhisteria.blogspot.com/ #hastag ini semuanya saya dapat dari LEJEN PRESS .. so korang boleh lah singgah blog Lejen Press ni ye ^^
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Jumaat, 25 Oktober 2013

classmate

Assalamualikumn .. hey guys.. wassup ? okay spm pun bakal tiba next week so.. sebelum terlambat saya ingin meminta maaf kepada semua readers yang mungkin terguris hati dengan penulisan saya ini.. okay wish me luck guy ^^. okay back to story . ehem ehem semalam baru je meraikan jamuan akhir tahun kelas 5 elektrik elektronik 2. alhamdulillah berjalan dengan lancar. walaupun resepsinya agak ringkas tapi fun gak lah.. ada game kotak beracun.. sumpah lawak habis . thank to mu lovely teacher cikgu Aminamul sebab dah susah payah bantu saya dan rakan rakan untuk jamuan ni .. thank cikgu .. so pada haritu barulah nampak semangat kawan heheh selama dua tahun belajar sama takde pulak budak budak ni nak sekepla.. tiba tiba haritu sporting semacam pulak .. hahah apapun thank to akma merangkap ketua kelas.. rajin kemas ya.. so saya pun dah mengantuk ni.. saya share gambar sikit ye .. daaaa
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Selasa, 19 Februari 2013

huh berabuk

salam semua..lama kot aku tak update apa apa kat blog aku ni..mesti bosan kan lalu blog aku tapi tiada cerita..haha.. memandangkan aku ni budak NEGERI SEMBILAN nak share jugak artis noghori yang baru baru ni famous kau gitu..ha.. sipa budak rembau kompem kenal mamat tu kan.. WARIS..itu nama komersial dia..nama sebenar Muzzammil Alias.. tak payah cerita banyak..korang tengok sendiri dekat youtube ..search rembau most wanted.. SALAM satu Malaysia...
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen