Online Diary ✿::cikmawar only !::✿: 2014

mystalker

Selasa, 10 Jun 2014

2014

Assalamualaikum hey hui... pejam celik. 2014 ni kembali lah ak ke dunia blog ni.. aik ap mimpi ak nak on balik blog ni. emm entahlah mungkin sebab sekadar nak meluahkan rasa kot... kot lah. macam syok je kan ak on balik blog ni. haha mesti korang dah malas nak singgah blog ak ni kan. yelah tkde yang menarik pun. tapi tahun 2014 ak ni agak bercelaru sikit hai maklum budak nak sambung study kan.. so cakap pasal study ak dapat poli pd. cheh ke PODISEN lagi ke kita.. hemm takpelah rezeki ak kan. so ak dapat diploma kejuruteraan elektronik komunikasi.. hebat sangat ke elektronik ak ni. spm ritu A- je pun. tapi alhamdulillah lah 3A 3A 2C+ haa.. detail2 tak payah lah kan.. so hopefully ak akan tamatkan pengajian ak dengan diploma 3tahun lagi chehh! sap soi bobye!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tiada ulasan:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen