Online Diary ✿::cikmawar only !::✿: Ogos 2012

mystalker

Selasa, 14 Ogos 2012

terungkai

oke..kini semuanya sudah terungkai.. keputusan ak untuk dia hanyalah sekadar kawan.. ak ta boleh nak jadi gf dia kalau hati aku sendiri tak keruan.. kalaulah si A ni muncul dlu sebelum A S ..dah tentu ak akan pilih A .. tapi masalahnya hati ak ni tetap ta beralih untuk mengatakan ak suka dekat A S.. farli pun sebenarnya hanya dibibir saja..ak terpaksa gunakan farli untuk tutup cerita.. sorry A .. hati ak bukan untuk kau..ianya untuk orang lain.. lagi pun sebelum ak datang sane ak da nekad tak nak ad relay dengan senior ..so ak kena tepati janji ak.. ak tak nak menjadi orang munafik.. seriously kau memang baik A .. tapi tu semua ta boleh nak bukak hati ak ni.. hati ak ni tertutup rapat rapat .. hanya seorang je yang berjaya bukak nya iaitu A S .. lagi pun A S cinta pandang pertama.. so memang susah lah nak hilang dari pandangan ak ni..sorry...  :(

p/s : kawan je yang termampu
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Isnin, 13 Ogos 2012

difficult

My heart is closed. difficult to open again...huh..macam mana ek.. ada sorang mamat ni nak ak jadi gf die.. tapi ak bukannya tak boleh terima dia..tapi.. hati ak ni tershok dekat orang lain..tapi dalam masa yang sama ak ni tak nak la kecik kan hati dia...ieeeeeyyy susahnya nak buat keputusan..hari ni hari sepatutnya ak bagi jawapan dekat dia..ieyyy susah lah wey..yang si FARLI ni main tarik tali pulak dengan ak..ehhh farli cepat sikit...nanti ak terlepas dari tangan kau tahu lah.. !!!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Ahad, 5 Ogos 2012

oglio olio ala syida zaini..

salam semua..wahh..arini da ramadhan ke bape ye... mesti semua tengah sibuk shopping kan.. so.. arini ak nak share resepi spagetti oglio olio ala syida zaini... haa asal ala syida zaini plak kan?? sebab tadi masa ak nak cri bahan untuk resepi ni ada bahan yang tak da.. so creat lah resepi ni...so ni resepi nya seda tau..da cuba pun


  • spagetti
  • bawang putih
  • cili padi (kalau nak pedas ltak byk2)
  • minyak zaiton
  • majerin
  • sotong ( atau mknn seafood yg lain)
  • ayam (dicincang)
  • garam,lada sula,lada hitam
  • kiub ayam
tu je bahannya...and bahan sbnar buat ni ada oregano..tpi oregano tak da..but still sedap...
caranya:


  1. rebus spagetti dengan garam,majerin
  2. rebus sotong (seafood)
  3. masak ayam cincang dengan minyak zaiton sampai masak
  4. kemudian masukan bawang putih dan cili padi...kalau saya cili tu lebih2 baru sedap..cili tu pastikan dicincang
  5. masukkan 2senduk air rebus sotong tu
  6. kemudian masukkan kiub ayam
  7. masukkan lada sula lada hitam dan sedikit garam..
  8. akhir sekali masukkan spagetti..


p/s: emmmmmmmmm yummmyy.. sedap tau...selamat mencuba
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen